Tim’s Dinner

UPDATE: Tim’s Dinner op donderdag 29 november 2012 is helemaal vol!
_______
Op 29 november 2012 kun je genieten van een heerlijk diner, waarmee je direct de stichting steunt!

Je betaalt in ieder geval EUR 25,- entree en krijgt dan een vier-gangen diner (excl. drankjes) waarbij Poppodium W2  in Den Bosch omgebouwd is tot sfeervolle eetlocatie.

Een mooie avond gehad? Dan mag je altijd nog een extra donatie in de fooienpot doen (uiteraard is ook dit bedrag voor de stichting).

Reserveren kan via trudy[at]kokendekunst.nl – vermeld hierbij het aantal personen en eventuele allergieën. Aanvang is 19.00 uur.