Wintermarkt

Op zaterdag 10 november 2012 kun je de Wintermarkt bezoeken, in het Zonnelied te Ammerzoden (Hogesteeg 2), van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Door het gehele pand staan diverse kraampjes, zoals een bakker, de wereldwinkel, sieraden, cadeau artikelen, kaarten, etc. Ook restaurant de Terp (het restaurant van het Zonnelied) staat de hele dag in het teken van de stichting Toekomst voor Tim. Zo worden er bijvoorbeeld vers gebakken taarten verkocht! Bijzonder is dat de bewoners van het Zonnelied hier hun steentje aan hebben bijgedragen.

De opbrengst van deze markt komt uiteraard ten goede aan Stichting Toekomst voor Tim.