Marikenloop 2013

Lieve Lieve Dames,

Wij willen graag samen met jou de Marikenloop in Nijmegen gaan doen (Zondag 26 Mei 2013). Dit is een hardloopevenement voor vrouwen waar je 5 of 10 km kan hardlopen. En dat alles voor het goede doel. Daarnaast willen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor Tim. Dus daag jezelf, je zus je moeder vriendin enz. uit en doe mee. Geef je op en we gaan er samen een leuke dag van maken. Geef je op bij Moniek Reuzenaar op emailadres mcmreuzenaar@hetnet.nl.

Er hebben zich al bijna 50 dames opgegeven!!

Verdere info volgt. Voor voorlopige informatie kijk je op www.marikenloop.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>