www.ditisgeenkunst.nl

zaterdag 8 December gaat de helft van de opbrengst van de verkoop van schilderijen en workshops kerstmarkt Veldhoven naar Stichting Toekomst voor Tim.

One thought on “www.ditisgeenkunst.nl

1. Op 15 december hebben wij een Italiaanse dag bij Koole Ruitersport daarnaast nog een optreden van Tristan Tucker uit Australie. Op deze dag zullen wij 10% van onze gehele omzet aan de Stichting doneren. Daarnaast houden wij nog een veiling hier wordt een nieuw zadel geveild deze opbrengst zal ook geheel ten goede komen van de Stichting. Hopen op deze manier een bijdrage te kunnen doen.