Start een actie

Bedankt dat u geinteresseerd bent in het starten van een financiele actie voor Tim. Neem contact met ons op om uw actie aan te melden. Onze vrijwilligers zullen u helpen bij het opzetten van de actie. Namens Tim, bedankt voor uw inzet!

*Dit is een verplicht veld.

Lees alles over andere acties voor Tim

Gezellige Brabantse avond voor alle vrouwen

01-03-2013

Walk Inn Toekomst voor Tim

26-02-2013

Wanneer: 13 april 2013.
Waar: Op en neer tussen Schaijk en Reek.

Op zaterdag 13 april 2013 kunt u deelnemen aan een WALK-INN tussen de dorpshuizen van Schaijk en Reek.

Voor het luttele bedrag van € 5,– voor volwassenen en € 3,– voor kinderen tot 12 jr. ( beide bedragen inclusief een consumptie ) kunt u de 7 kilometer te voet via de vrijliggende fietspaden tussen Reek en Schaijk afleggen.

Inschrijven kan vanaf 13.30 uur tot uiterlijk 15.30 uur.
U kunt starten in Het Wapen van Reek of in De Phoenix in Schaijk. De bij het inschrijfgeld inbegrepen consumptie kunt u in één van de dorpshuizen nuttigen. Ook voor het appeltje voor de dorst tijdens het afleggen van de route zal worden gezorgd. En natuurlijk ontbreekt de gebruikelijke muzikale noot niet!

Aan de wandeltocht is ook nog een gratis loterij verbonden: sponsoren hebben een drietal prijzen ter waarde van € 50,– beschikbaar gesteld.

Met uw deelname steunt u niet alleen het goede doel, maar werkt u ook aan uw conditie en aan een verdere verbondenheid tussen Reek en Schaijk!!

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot Chris School ( 06-51548106 ) of Teun Laurenssen ( 06-20485621 )

Cheque van ECCO EMEA B.V.

19-02-2013

image

De medewerkers van ECCO EMEA B.V. in Amsterdam hadden ons uitgenodigd om op hun kantoor in Amsterdam een cheque in ontvangst te nemen. Vandaag moesten we naar het AMC voor de MiBG injectie en omdat Tim een goede dag had zijn we met z’n drieën gegaan.

De medewerkers van ECCO EMEA B.V. wilden het geld van de ‘personeelspot’ schenken aan een goed doel. Door Carmen, de vrouw van ‘wijn met Stijn’ Kuijpers is Stichting Toekomst voor Tim als optie ingebracht, en heeft met 45 procent de meeste stemmen gekregen.

De cheque bedroeg €2.820 euro. Tim kreeg een goodie bag met knuffels en ook een paar ECCO schoenen zijn onderweg. Tim vond het allemaal leuk en wilde wel met de cheque op de foto (vrij uitzonderlijk ;-) ).

alle medewerkers van ECCO EMEA B.V., bedankt!

2e Raadsveiling gemeente Overbetuwe

18-02-2013

Veiling OverbetuweDe 1e Raadsveiling voor Tim Laurenssen heeft dankzij  allen 1910 euro opgebracht. Naast het boven verwachting hoge bedrag en de sfeer op de Raadsveiling bleek er vraag naar een 2e veiling. Die gaat er komen!

Vanaf 11 februari t/m 29 februari kan er geboden worden. Zaterdag 2 maart 2013 om 15.00 uur is de dag van de LIVE VEILING! Locatie: de Zon, Forum 6 in Elst.

KDV Dribbel Waardenburg

KDV DribbelDe lege flessen actie van KDV Dribbel in Waardenburg (KDV van Tim) is afgelopen. Collega’s, ouders en directie van KDV Dribbel hebben een mooi bedrag van 500 euro opgehaald. Dank!

All star game ijshockey in het teken van Tim

08-02-2013

De jaarlijkse all star wedstrijd ijshockey staat dit jaar in het teken van Tim Laurenssen. Kijk voor meer info over deze gave actie op:

AEGON collega’s: 40.000 euro voor toekomst voor Tim.

Het bedrag heeft de laatste weken een vlucht genomen en ondertussen zijn we de 80.000 euro ruim gepasseerd. Dit betekent voor ons een zorg minder.

Mijn collega’s (die van Paul) bij AEGON zijn in december 2012 gestart met het organiseren van diverse acties. Zo is er een veiling georganiseerd, zijn er door collega’s taarten en cupcakes gebakken en verkocht en hebben alle collega’s een machtigingsformulier op hun bureau gevonden en massaal ingevuld. Deze machtigingen zijn door de Stichting in januari en februari geïnt. Resultaat hiervan ruim 20.000 euro!

Als klap op de vuurpijl heeft AEGON besloten het bedrag dat door de collega’s is opgehaald te verdubbelen. Dit betekent een totaal bedrag van ruim 40.000 euro.

Bij deze willen we alle collega’s bij AEGON bedanken voor alle steun en inspanningen. Mede door jullie inspanningen gaat Tim zijn behandeling krijgen in de VS! Bedankt!

Cupcakes gemeente Nuenen

04-02-2013

imageDe eerste lading (1000!) cupcakes gebakken door collega’s van de gemeente Nuenen voor collega’s en gemeenteraad. Goed bezig geweest dit weekend! Opbrengst voor Stichting Toekomst voor Tim.

Winterwandeling zondag 24 februari

16-01-2013

Hier kunt u aanmelden voor de wandeling

Download deze flyer: A4 formaat en A3 formaat (pdf)

Kerstkaartenactie Anneleen en Waldemijn

29-12-2012

Anneleen van Veen en Waldemijn Vervoorn uit Poederoijen, beiden 8 jaar, zijn ook in actie gekomen voor Tim. Met hun zelgemaakte en verkochtte kerstkaarten hebben ze 125 euro voor Tim opgehaald! Dank je wel meiden!

Steun Tim!

U kunt Stichting Toekomst voor Tim steunen door een bijdrage te doen, of een financiele actie op te zetten. Met een strikt anti-strijkstokbeleid gaat 100% van het ingezamelde geld naar Tim. Het streefbedrag €80.000.

Lees verder over Stichting Toekomst voor Tim